recktangle_336x280Dit jaar vindt in oktober en november de Grote Clubactie plaats. Wij doen ook weer mee en we willen natuurlijk zo veel mogelijk loten verkopen. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar de club! We kunnen het goed gebruiken met alle instroom van nieuwe jeugdleden. Vorig jaar hebben we zo ruim € 550 verdiend. Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Als je 20 loten verkoopt, krijg je een gratis kaartje voor een pretpark. Je kunt het bekijken op www.kids.clubactie.nl.

 

De actie is begonnen op 1 oktober. Bij de trainingen van de beeballers en de pupillen zijn lotenboekjes uitgedeeld. Voor alle andere leden liggen ze nu ook bij de bar in het clubhuis.

Inleveren bij het clubhuis vóór 15 november in de brievenbus of in de doos op de bar. Het eerste volle boekje is al terug – dank je wel Aida!

Maar je kunt ook loten on-line kopen en verkopen, lekker makkelijk! Ga naar www.clubactie.nl/actie/hsvcatch en vul in hoeveel loten je wilt kopen. En stuur de link door naar iedereen aan wie je een lot wilt verkopen, natuurlijk!

Grote Clubactie 2016