ABC 001Op zaterdag 6 en zondag 7 augustus deden de honkbal junioren mee aan het internationale honkbaltoernooi bij Alphians.

Vanwege de vakanties was het een samengesteld team bestaande uit Mike Botter, Joep Schoenmaekers, Faisel Odulia, Max janssen, Timo Beeren, Youri Kemp, Jasper van Egmond, Frank de Mos, Jimmy en Boyd Mollee.

De tegenstanders waren The Royal Antwerp Eagles, het Ireland All Stars team en Alphians. Aan het eind van de eerste dag stond Catch op de eerste plaats. Op de tweede toernooidag waren de kruisfinales. De eerste wedstrijd won Catch glansrijk van de Ieren. Daarna volgde de spannende en zinderende finale tegen Alphians. De Catch Honkbal Junioren speelde heel goed. Voor de kijker was het een zeer aantrekkelijke wedstrijd die alles in zich had.  Goed slagwerk, goed veldwerk en spannende wedstrijd situaties. Na een 1-0 achterstand kwam Catch terug tot een 3-2 voorsprong, maar helaas hebben ze toch nog met 4-3 verloren. Geweldig gedaan jongens tegen een team dat voornamelijk uit topklasse spelers bestaat. 

Naast de tweede prijs voor het team was er ook nog een persoonlijke prijs voor Jimmy Mollee. Hij was de beste slugger van het toernooi. Hij had het hoogste slaggemiddelde van het weekend met maar liefst twee home runs, enkel andere mooie hits en slechts eenmaal uit op het eerste honk.

Honkbal Junioren 2e op het ABC toernooi bij Alphians.