Nieuwe maatregelen tegen verspreiding van het Coronavirus per 29 september 2020 18.00 uur

Het kabinet heeft nieuwe maatregelen ingesteld, die ook ons raken. Hierbij informeer ik jullie over de consequenties hiervan. Voor vragen kun je terecht bij mij, Monique Remmers (06 375 30 166). Deze nieuwe regels gelden in ieder geval voor de komende drie weken. Mogelijk komen er nog aanvullingen of wijzigingen omdat de KNBSB nog niet met hun aanwijzingen zijn gekomen.

  • het Clubhuis is gesloten. Toiletbezoek kan in de kleedruimtes. Alleen voor EHBO-materialen kan het clubhuis betreden worden.
  • Publiek is niet toegestaan. Ouders mogen niet blijven bij de training van hun kinderen, of bij thuiswedstrijden. Bij uitwedstrijden mogen de rijders van jeugd t/m 17 jaar wel bij de wedstrijd blijven. Natuurlijk met inachtname van de algemene regels.
  • Kom alleen voor de training of de wedstrijd. Verlaat direct daarna het sportcomplex. Blijven hangen is niet toegestaan.
  • Bij alle trainingen en wedstrijden moet een toezichthouder aanwezig zijn.

Namens het bestuur wil ik iedereen benadrukken dat je alléén moet komen trainen of spelen als je je daar prettig bij voelt. Je gezondheid gaat vóór alles. Laat het wel weten aan je coach/trainer als je besluit niet meer te komen trainen of spelen de komende weken.

HSV Catch – Covid 19 Protocol 15 juli 2020


Onze Sponsors