banner-beach-baseball-2017

Beste collega vereniging,
Graag nodigen we jullie uit om deel te nemen aan Beach Baseball editie 2017. Het evenement vindt plaats op 8 en 9 juli 2017. De locatie is wederom het Beach Stadium op het strand van Scheveningen. Gelet op de vele enthousiaste reacties, willen we meer ruimte bieden aan verenigingen om deel te nemen, vandaar dat we het evenement in 2017 nu twee dagen duurt. Zaterdag 8 juli staat in het teken van de softbal en op zondag 9 juli gaan we honkballen.

Opzet van het toernooi
We spelen deze dagen wedstrijden tussen de teams die zich hebben ingeschreven voor het evenement. De wedstrijden vinden plaats in het Beach Stadium en op de velden buiten het stadion. De komende editie hebben we maar liefst 8 velden tot onze beschikking! Elk team krijgt de kans om een keer in het stadion zelf te spelen. Daarnaast proberen we natuurlijk weer te zorgen voor een gezellig stuk “extra”. Tijdens de laatste editie mochten we natuurlijk de EK Honkbalbus begroeten op het strand.

Wie kunnen deelnemen?
De volgende teams kunnen deelnemen (zowel softbal als honkbal): pupillen (onder 12 jaar, geen beeball), aspiranten (onder 15 jaar) en junioren (onder 20 jaar).

Kosten voor het toernooi
De kosten voor deelname bedragen €15,- per persoon. Voor dit bedrag kan je deelnemen aan de wedstrijden en ontvang je een lunch. Deze lunch bestaat uit 2 belegde broodjes, een stuk fruit en een drankje passend bij de lunch.

Schrijf je nu in
Graag bieden we jullie nu al de mogelijkheid om je in te schrijven voor dit gezellige evenement op het strand van Scheveningen. Het betreft hier een voorinschrijving. In januari volgt de definitieve inschrijving en aanbetaling. Wij hanteren het principe: wie het eerst komt… vol is vol! Stuur een e-mail naar beachbaseball@hsv-catch.nl en laat weten dat je wil deelnemen.

Graag ontvangen we de volgende gegevens:

  • Naam vereniging
  • Naam contactpersoon
  • Aantal teams dat wil deelnemen
    • Honkbal – Softbal
    • Pupillen – Aspiranten – Junioren
  • Aantal deelnemers incl. staf (schatting)

 

Meer informatie?
Voor meer informatie over het evenement kan je terecht bij Pien Ankerman, telefoon 0615956356.

Of stuur een email naar beachbaseball@hsv-catch.nl

 

Inschrijven Beach Baseball The Hague -editie 2017-