Nieuwsarchief

Slotdag 1 oktober 2017

De slotdag begint om 12 uur met een wedstrijd van de softbal junioren. Zij spelen een nacompetitie met alle kampioenen van de 1e klasse junioren poules. Naast het bekijken van wedstrijden, kan je allerlei Hollandse spelletjes doen, zoals spijkerpoepen en koekhappen. Er staat ook een springkussen, er kan geluncht worden met een broodje Catchbal van Miljo en er kan natuurlijk gezellig worden geborreld.
Rond 14 uur sluit onze voorzitter Monique Remmers dit seizoen officieel af en wordt iedereen verwacht aanwezig te zijn!
Om 17 uur wordt de slotdag van het seizoen 2017 afgerond. Daarna nog wedstrijden te bekijken van het samenwerkingsverband Catch/Blue Birds topklasse U20 softbal. Deze zijn om 16.30 en 18.30 op het veld van Catch.
En natuurlijk kan je tijdens de Slotdag je auto laten wassen in de levende wasstraat van de honkbal junioren. Opbrengst hiervan is voor Catch.
/ HSV Catch

Grote Clubactie 2017

Dit jaar vindt van half september tot half november de Grote Clubactie plaats. Wij doen ook weer mee en we willen natuurlijk zo veel mogelijk loten verkopen. Een lot kost 3 euro. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar de club! We kunnen het goed gebruiken met alle instroom van nieuwe jeugdleden.

Vorig jaar hebben we bijna € 250 verdiend. Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen, met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Als jij 20 loten verkoopt, krijg je een gratis kaartje voor een pretpark. Je kunt het bekijken op kids.clubactie.nl

De actie begint op zaterdag 16 september. Bij de trainingen van de beeballers en de pupillen zal ik lotenboekjes uitdelen, te beginnen op woensdag 13 september. Voor alle andere leden liggen ze daarna ook bij de bar in het clubhuis.

Maar je kunt ook loten on-line kopen en verkopen, lekker makkelijk! De online bestelpagina kan je vinden op https://www.clubactie.nl/actie/HSVCatch.

Ivo Ridder, Grote Clubactie HSV Catch

/ HSV Catch

Dames 2 kampioen

Met nog vier speelrondes te gaan, is Catch dames 2 al kampioen geworden in hun klasse. Met slechts één verlies in het hele seizoen, is ons  jonge damesteam door concurrent Red Lions uit Rijswijk niet meer in te halen.

 

Zondag 3 september speelde Catch dames 2 een spannende wedstrijd op het complex van Catch op sportpark Westvliet tegen het enige team dat theoretisch nog een beroep kon doen op het kampioenschap. Met een sterke Eva van Hardeveld op de plaat wist Catch van het tweede damesteam van Red Lions met 8-7 te winnen. Na afloop werden de dames onder grote belangstelling van het publiek in het zonnetje gezet.

/ HSV Catch

Hulp nodig bij AH Sportfestijn in Zuiderpark

Op zaterdag 9 en zondag 10 september wordt in het Zuiderpark in Den Haag het AH Sportfestijn georganiseerd. Bij het AHSportfestijn zullen tal van sporten en foodtrucks met gezonde voeding aanwezig zijn om de deelnemers te laten ervaren welke sport zij het leukste vinden en hoe ze kunnen werken aan een gezondere leefstijl. De KNBSB is hier ook aanwezig met op zaterdag de promotiebus en op zondag met de slagtunnels van Extra Innings. Hiervoor zijn is nog hulp nodig. De KNBSB vraagt of er vanuit de Catch ook vrijwilligers zouden willen helpen.

De openingstijden van het AH Sportfestijn zijn van 10:00 – 20:00 en verdeeld in een ochtend en een middag programma. De ochtend loopt van 10:00 – 14:00 en de middag van 14:00 – 20:00. Voor eten en drinken wordt gezorgd en is er de mogelijkheid om voorafgaand of na afloop van de ‘dienst’ over het terrein rond te lopen en deel te nemen aan de activiteiten. Vrijwilligers krijgen een onkostenvergoeding beschikbaar van €25,- per persoon per dagdeel. Meer informatie over het AH Sportfestijn zelf staat op deze website: https://ahsportactie.nl/ahsportfestijn

Voor aanmelden en eventuele vragen, kan je terecht bij coördinator van de KNBSB Hans Verwaaijen, hans.verwaaijen@knbsb.nl

/ HSV Catch


Onze Sponsors