Onlangs is de KNBSB aangesloten op de Sportlinked App. Deze app werkt op tablets en smartphones onder Apple OS en Google Android. De app is voor iedereen gratis te downloaden via de bekende Apple App Store of de Google Play Store.

Om de app te kunnen gebruiken moet je je eerst registreren. Hiervoor hoef je geen lid te zijn van een vereniging; de app is voor iedereen toegankelijk.
Zoals met veel apps gaat het registreren met je e-mailadres en een zelf gekozen wachtwoord.

Let op! Leden moeten bij het registreren gebruik maken van het e-mailadres dat bekend is bij de ledenadministratie van HSV Catch. Op deze wijze wordt jouw Sportlinked account gekoppeld aan jouw lidnummer.

Als je niet meer weet welk e-mailadres voor jou staat geregistreerd of als je opgegeven e-mail adres wilt veranderd, geef dit dan door aan ledenadministratie@hsv-catch.nl

Ben je geregistreerd en vervolgens ingelogd dan kan je jouw favoriete vereniging, uiteraard HSV Catch, je favoriete team(s) en zelfs je favoriete speler instellen. Je zet je favorieten in je favorietenlijst door na selectie bovenin het scherm op de bekende ster te klikken. Zo heb je snel alle gegevens, zoals wedstrijdprogramma, uitslagen en standen van je eigen team of dat van je dochter, zoon of kleinkind altijd direct bij de hand !!.

Je kunt zelfs het wedstrijdprogramma koppelen aan je electronische agenda zodat je altijd goed inzicht hebt in jouw programma, zelfs als wedstrijden worden verplaatst.

Sportlinked App