Ouders en 18+leden draaien op Catch met enig regelmaat een bardienst. Bij Catch wordt, zoals in de meeste clubhuizen, ook alcohol geschonken. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze vrijwilligers hier verantwoord mee om gaan.
Wij verzoeken de barvrijlligers om een instructie verantwoord schenken van alcohol te volgen (IVA). Dit is een online instructie en test die maximaal 10 minuten van je tijd kost. Hiermee laten we zien dat Catch zijn verantwoordelijkheid neemt en kunnen we ook bij controles bewijzen dat wij gekwalificeerde vrijwilligers in het clubhuis hebben. Best belangrijk dus!

 

Instructie verantwoord alcoholgebruik (IVA)
De inhoudelijke webpagina’s van NOCNSF en de beschikbare test een prima manier om een gekwalificeerde barvrijwilliger te worden. Na het lezen van de instructie en het doen van de test krijg je een digitaal certificaat. Deze kan je halen op http://www.nocnsf.nl/iva. Dit certificaat kan dan worden doorgestuurd naar de barverantwoordelijke: Nicole Koomen nicole.koomen@gmail.com . Zij zorgt ervoor dat de administratie binnen Catch dan helemaal op orde is.
Voor barvrijwilligers die al een Instructie Verantwoord Alcohol Schenken (IVA) hebben gedaan vorig jaar is dit instrument handig om hun geheugen op te frissen of iets op te zoeken.
We verzoeken alle 18+ leden en ouders van jeugdleden om hier even de moeite voor te nemen.
Verzoek aan alle barvrijwilligers