Nieuwsarchief

Catch Stranddag 2019, 20 januari

Er kan misschien een fris windje waaien op het mooie strand van Scheveningen volgende week maar hopelijk met een blauwe lucht. Alle coaches/trainers zullen er met hun eigen team voor zorgen dat we warm blijven of worden, eventueel in samenwerking met andere teams. Na afloop een (warme) chocolademelk met slagroom of koffie en een ontbijtkoek voor de energie.

We verzamelen om 10.30uur bij de Biesieklette fietsenstalling op de parkeerplaats van het Zwarte Pad. Op deze parkeerplaats is het parkeren gratis tot 1 maart. Als je de parkeerplaats op rijdt of fietst of loopt, een klein stukje omhoog en dan zie je het al liggen. Vanaf daar lopen we met z’n allen het strand op en om 11.45uur sluiten we af met de warme choco/koffie/ontbijtkoek.

/ HSV Catch

Bollen voor Ballen 2018

Ook dit jaar zal HSV Catch weer (Olie)bollen voor Ballen bakken !!!

De opbrengst zal worden gebruikt voor de aanschaf van honk- en softbal ballen voor het nieuwe seizoen dat alweer bijna begint.

Je kunt je bestellingen tot 29 december 2018 doorgeven via het Bestelformulier Bollen voor Ballen 2018

/ HSV Catch

Concept Teamindeling 2019

De concept teamindeling voor seizoen 2019 zijn bekend !!!

Je kunt ze vinden op https://www.hsv-catch.nl/concept-team-indeling-2019/

Ook zijn we druk bezig met het inplannen van de zaaltrainingen en oefenwedstrijden als voorbereiding op de start van de competitie. Zodra hierover meer bekend is, laten we dit iedereen weten.

 

/ HSV Catch

Bedankt ING Nederland fonds voor medewerkers voor jullie donatie aan onze vereniging!!!

Vandaag hebben wij gehoord dat onze vereniging HSV Catch een genereuze donatie van € 1000,- krijgt vanuit het ING Nederland fonds voor Medewerkers.

Wij waarderen deze steun enorm en vinden het ontzettend fijn dat ING Nederland op deze manier bijdraagt aan onze vereniging. Dank gaat natuurlijk ook uit aan Steef Hoenen (coach DS2) die deze donatie heeft aangevraagd.

Wist je dat er trouwens veel organisaties die – net als ING – een fonds hebben waar eigen medewerkers een aanvraag kunnen doen voor een donatie of sponsoring aan hun favoriete vereniging?

We roepen dan ook iedereen op om eens bij je eigen werkgever na te vragen naar dit soort mogelijkheden.

Wil je meer informatie over mogelijkheden van sponsoring of het doen van donaties aan Catch, neem dan contact op met Wout Caminada via sponsoring@hsv-catch.nl

 

/ HSV Catch


Onze Sponsors