Nieuwsarchief

Ledenpas

NoPicAvailableLeden van een vereniging kunnen meer met de Sportlinked App. Zij kunnen bijvoorbeeld hun ledenpas downloaden. Het gebruik van de ledenpas is met ingang van het komend seizoen door de KNBSB verplicht gesteld

Op de ledenpas staat een pasfoto, het gebruik van de pasfoto is voor het seizoen 2016 nog niet verplicht. Vanuit Catch komen we binnenkort bij alle teams langs om hiervoor de foto’s te maken, het is echter ook mogelijk om zelf een digitale pasfoto naar de ledenadministratie ledenadministratie@hsv-catch.nl  te sturen.

/ Beeball, Honkbal, KNBSB, Softbal

Digitaal Wedstrijdformulier (DWF)

bonden-logo-honk-en-softbal

Met ingang van het seizoen 2016 gaat de KNBSB over op het digitale wedstrijdformulier (DWF). Bij het gebruik van het DWF gaat de Sportlinked App een belangrijke rol spelen. De clubs zijn in de afgelopen weken via voorlichtingsbijeenkomsten geïnformeerd over hoe dit allemaal in zijn werk zal gaan.

De handleiding voor het gebruik van Sportlinked, waaronder ook het gebruik van het DWF is hier https://docs.sportlink.nl/display/SCS/Handleiding+Sportlinked  te vinden.

/ Honkbal, HSV Catch, KNBSB, Softbal

Sportlinked App

Onlangs is de KNBSB aangesloten op de Sportlinked App. Deze app werkt op tablets en smartphones onder Apple OS en Google Android. De app is voor iedereen gratis te downloaden via de bekende Apple App Store of de Google Play Store.

Om de app te kunnen gebruiken moet je je eerst registreren. Hiervoor hoef je geen lid te zijn van een vereniging; de app is voor iedereen toegankelijk.
Zoals met veel apps gaat het registreren met je e-mailadres en een zelf gekozen wachtwoord.

Let op! Leden moeten bij het registreren gebruik maken van het e-mailadres dat bekend is bij de ledenadministratie van HSV Catch. Op deze wijze wordt jouw Sportlinked account gekoppeld aan jouw lidnummer.

Als je niet meer weet welk e-mailadres voor jou staat geregistreerd of als je opgegeven e-mail adres wilt veranderd, geef dit dan door aan ledenadministratie@hsv-catch.nl

Ben je geregistreerd en vervolgens ingelogd dan kan je jouw favoriete vereniging, uiteraard HSV Catch, je favoriete team(s) en zelfs je favoriete speler instellen. Je zet je favorieten in je favorietenlijst door na selectie bovenin het scherm op de bekende ster te klikken. Zo heb je snel alle gegevens, zoals wedstrijdprogramma, uitslagen en standen van je eigen team of dat van je dochter, zoon of kleinkind altijd direct bij de hand !!.

Je kunt zelfs het wedstrijdprogramma koppelen aan je electronische agenda zodat je altijd goed inzicht hebt in jouw programma, zelfs als wedstrijden worden verplaatst.

/ Beeball, Honkbal, HSV Catch, KNBSB, Softbal


Onze Sponsors