Nieuwsarchief

Catch’ Slotdag Teamlunch 2018

Dit seizoen sluiten we op zondag 14 oktober af met een gezamenlijke lunch.

Slotdag 2018

Iedereen wordt om 12.00 uur sharp verwacht voor de startactiviteit, daarna is er een lunchbuffet en kunnen er spelletjes gespeeld worden, je kunt meedoen bij de ‘meet en weet’ -stations of kun je je (team-) foto laten maken als aandenken van het afgelopen seizoen.

Om 14.15 uur is het tijd voor de slotactiviteit, waarbij we iedereen kunnen gebruiken voor een fungame!

Het lunchbuffet – inclusief 1 sapje – is gratis voor degenen die in Catch-tenue komen (en wel zo leuk op de teamfoto).

Geen tenue? Je mag meelunchen voor €2,50 per persoon. Aanmelden via de teamsocio. (losse aanmeldingen via sh@hsv-catch.nl )

/ HSV Catch

Catch BBQ 16 September 2018

Het is weer zover! Na 1 jaar afwezigheid zal dit jaar weer de traditionele Catch BBQ plaatsvinden. Op zondag 16 september van 17.00 uur tot 20.00 uur.

Lekker bbqen, muziekje en gezelligheid erbij en eventueel nog even Dames 1 aanmoedigen tijdens hun wedstrijden tegen HCAW.

Inschrijvingen is helaas niet meer mogelijk, de boodschappen zijn gehaald.

/ HSV Catch

Catch Jeugdkamp 2018

Catch Jeugdkamp 2018 goes on safari!

Net als elk jaar gaan we ook dit jaar weer op Catch jeugdkamp. Het Catch Jeugdkamp is dit jaar gepland op 21, 22 en 23 september bij het Kruithuis in Delft.

Het Catch jeugdkamp is bedoeld voor Catch leden die in seizoen 2018 zijn ingedeeld in Beeball  Majors (BM1), Honkbal Pupillen (PH1 en PH2) & Honkbal Aspiranten (AH1) en Softbal Aspiranten (AS1).

Meer informatie en voor inschrijven voor dit kamp ga naar https://www.hsv-catch.nl/catch-kamp-2018/ of klik op de link rechtsboven in het menu.

LET OP: INSCHRIJVEN KAN TOT EN MET WOENSDAG 12 SEPTEMBER 2018.

/ HSV Catch

Gezondere Kantine

HSV Catch heeft een clubhuis en verkoopbeleid waar we aandacht besteden aan gezonder eten en drinken. Gezonder eten en drinken binnen Catch draagt bij aan de gezonde ontwikkeling en leefstijl van onze leden en onze gasten. Om deze reden werken we op onze sportvereniging volgens de richtlijnen gezondere kantines die zijn opgesteld door het Voedingscentrum.

Catch maakt hiermee de gezondere keuze de makkelijke keuze. Catch zal elk jaar het aanbod van de gezondere producten in kaart brengen met de kantinescan van het Voedingscentrum, deze uitkomst wordt gerapporteerd aan het bestuur.

Op basis van deze scan zorgt Catch er voor dat we een gezondere sportkantine blijven.

Namens de kantine commissie, Nicole Koomen

/ HSV Catch

AVG/GDPR treedt binnenkort in werking … Ook Catch verwerkt persoonsgegevens

Op 25 mei 2018 treedt de in werking. Deze Europese privacywet (GDPR – General Data Protection Regulation) bevat de regels voor het (automatisch) verwerken van persoonsgegevens. De AVG zal de privacy rechten van mensen scherper gaan waarborgen.

HSV Catch verwerkt ook persoonsgegevens van haar leden en relaties. Wij willen hierover graag duidelijk en transparant zijn. In het data privacy statement geven wij je antwoord op de belangrijkste vragen over de verwerking van persoonsgegevens door HSV Catch.

Voor vragen of klachten over de verwerking van persoonsgegevens door HSV Catch kun je terecht bij het bestuur van HSV Catch of door een email te sturen aan de functionaris voor de gegevensbescherming (dataprivacy@hsv-catch.nl).

/ HSV Catch


Onze Sponsors