Nieuwsarchief

Bedankt ING Nederland fonds voor medewerkers voor jullie donatie aan onze vereniging!!!

Vandaag hebben wij gehoord dat onze vereniging HSV Catch een genereuze donatie krijgt vanuit het ING Nederland fonds voor Medewerkers.

Wij waarderen deze steun enorm en vinden het ontzettend fijn dat ING Nederland op deze manier bijdraagt aan onze vereniging. Dank gaat natuurlijk ook uit aan Steef Hoenen die deze donatie heeft aangevraagd.

Wist je dat er trouwens veel organisaties die – net als ING – een fonds hebben waar eigen medewerkers een aanvraag kunnen doen voor een donatie of sponsoring aan hun favoriete vereniging?

We roepen dan ook iedereen op om eens bij je eigen werkgever na te vragen naar dit soort mogelijkheden.

Wil je meer informatie over mogelijkheden van sponsoring of het doen van donaties aan Catch, neem dan contact op met penningmeester@hsv-catch.nl

 

/ HSV Catch

Catch’ Slotdag Teamlunch 2018

Dit seizoen sluiten we op zondag 14 oktober af met een gezamenlijke lunch.

Slotdag 2018

Iedereen wordt om 12.00 uur sharp verwacht voor de startactiviteit, daarna is er een lunchbuffet en kunnen er spelletjes gespeeld worden, je kunt meedoen bij de ‘meet en weet’ -stations of kun je je (team-) foto laten maken als aandenken van het afgelopen seizoen.

Om 14.15 uur is het tijd voor de slotactiviteit, waarbij we iedereen kunnen gebruiken voor een fungame!

Het lunchbuffet – inclusief 1 sapje – is gratis voor degenen die in Catch-tenue komen (en wel zo leuk op de teamfoto).

Geen tenue? Je mag meelunchen voor €2,50 per persoon. Aanmelden via de teamsocio. (losse aanmeldingen via sh@hsv-catch.nl )

/ HSV Catch

Catch BBQ 16 September 2018

Het is weer zover! Na 1 jaar afwezigheid zal dit jaar weer de traditionele Catch BBQ plaatsvinden. Op zondag 16 september van 17.00 uur tot 20.00 uur.

Lekker bbqen, muziekje en gezelligheid erbij en eventueel nog even Dames 1 aanmoedigen tijdens hun wedstrijden tegen HCAW.

Inschrijvingen is helaas niet meer mogelijk, de boodschappen zijn gehaald.

/ HSV Catch

Catch Jeugdkamp 2018

Catch Jeugdkamp 2018 goes on safari!

Net als elk jaar gaan we ook dit jaar weer op Catch jeugdkamp. Het Catch Jeugdkamp is dit jaar gepland op 21, 22 en 23 september bij het Kruithuis in Delft.

Het Catch jeugdkamp is bedoeld voor Catch leden die in seizoen 2018 zijn ingedeeld in Beeball  Majors (BM1), Honkbal Pupillen (PH1 en PH2) & Honkbal Aspiranten (AH1) en Softbal Aspiranten (AS1).

Meer informatie en voor inschrijven voor dit kamp ga naar https://www.hsv-catch.nl/catch-kamp-2018/ of klik op de link rechtsboven in het menu.

LET OP: INSCHRIJVEN KAN TOT EN MET WOENSDAG 12 SEPTEMBER 2018.

/ HSV Catch

Gezondere Kantine

HSV Catch heeft een clubhuis en verkoopbeleid waar we aandacht besteden aan gezonder eten en drinken. Gezonder eten en drinken binnen Catch draagt bij aan de gezonde ontwikkeling en leefstijl van onze leden en onze gasten. Om deze reden werken we op onze sportvereniging volgens de richtlijnen gezondere kantines die zijn opgesteld door het Voedingscentrum.

Catch maakt hiermee de gezondere keuze de makkelijke keuze. Catch zal elk jaar het aanbod van de gezondere producten in kaart brengen met de kantinescan van het Voedingscentrum, deze uitkomst wordt gerapporteerd aan het bestuur.

Op basis van deze scan zorgt Catch er voor dat we een gezondere sportkantine blijven.

Namens de kantine commissie, Nicole Koomen

/ HSV Catch


Onze Sponsors